ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ SAYIN PROF. DR. NECDET ÜNÜVAR YÜKSEKOKULUMUZU  ZİYARET ETTİ.
Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar 09.01.2021 tarihinde Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ayşen APAYDIN, Prof. Dr. Ercan BAYAZITLI, Prof. Dr. Hicabi KIRLANGIÇ, Prof. Dr. Hasan Serdar ÖZTÜRK, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hasan Hüseyin ATAR, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve TÖMER Müdürü Sayın Prof. Dr. Timur GÜLTEKİN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Sayın Ömer Nadir SOYLU ile Üniversitemiz Daire Başkanları da Sayın Rektörümüze eşlik ettiler.
Yüksekokulumuzda düzenlenen tanışma toplantısı, Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Havva Eylem POLAT’ın kısa açılış konuşması ile başladı ve ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR  bir konuşma yaptı. Sayın Rektörümüzün ziyaretinde bizleri yalnız bırakmayan Ankara 2. Bölge Milletvekili Sayın Av. Zeynep YILDIZ, Kalecik Kaymakamı Sayın Uhut Emre KOYUNCU ile Kalecik Belediye Başkanı Sayın Dr. Duhan KALKAN’ın konuşmaları sonrasında personelimiz ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
Sayın Rektörümüz tanışma toplantısı sonrası Kalecik Meslek Yüksekokulu derslikleri,  laboratuvarları ile yerleşkemizdeki öğrenci uygulama alanlarını gezerek, Yüksekokulumuz ile ilgili kısa bilgiler aldı.
Yüksekokulumuzda hatıra fotoğrafı çekimi ve akabininde beraberce yenen öğle yemeğinin ardından Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Kalecik Bağcılık Uygulama İstasyonu’nu ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Necdet ÜNÜVAR bu ziyaret sonrası Kalecik’ten ayrıldı.