2020-2021 eğitim öğretim yılı Staj kabulü alabilen öğrencilerimiz stajlarını kurum veya işletmelerde yapabileceği gibi staj yeri bulamayan öğrencilerimiz için ise stajlarını verilecek proje ödevini tamamlayarak değerlendirilecektir.

Stajlarını işletme veya kurumlarda yapacak öğrencilerimiz aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

-Öğrencilerimiz, ilk olarak Staj Kabul Belgesinin üst tarafını öğrencinin kendisi, alt kısmı ise staj yapacağı işletmeye doldurtarak onaylatması gerekmektedir.

-Onaylatma işleminin ardından staj yapacak öğrencilerimiz Staj Başvuru formunu doldurması ve EK’ te yer alan evrakları tamamlamasının ardından Yüksekokulumuza fax veya e-posta yolu ile göndermesi, orijinal evrakların ise posta yolu ile Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.