Yüksekokulumuz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programında görevlendirilmek üzere 18 Haziran 2021 tarih ve 31515 sayılı Resmî Gazete’de ilan edilen 1 adet Dr. Öğretim Üyesi kadrosu için Üniversitemiz akademik birimlerinde açık bulunan kadrolara 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince başvuru dosyaları idaremizce ön incelemeye tabi tutulmuş ve başvurular içerisinden sadece “Dr. Fatma KAYAÇETİN”e ait olan dosya eksiksiz bulunmuştur. Bu bağlamda ilgili adayın Türkçe ve İngilizce 20’şer dakikalık deneme derslerinin pandemi koşulları da gözetilerek çevrimiçi yapılmasına karar verilmiştir. 13 Temmuz 2021 Salı günü saat 10:30’da gerçekleştirilecek olan ve aşağıda bağlantı linki ile şifresi sunulan deneme dersi genel katılıma açık olup bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Dr. Fatma KAYAÇETİN Deneme Dersi

Türkçe Başlık: Türkiye’de tıp ve gıda (baharat) kullanımına uygun hardal türlerinin botanik özellikleri, yetiştirilme potansiyeli ve değerlendirilebilirliği.

İngilizce Başlık: Botanical characteristics, cultivation potential and evaluation of mustard species suitable for medicinal and food (spice) use in Turkey.

A.Ü. Kalecik Meslek Yüksekokulu is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Dr. Fatma Kayaçetin Deneme Dersi

Time: Jul 13, 2021 10:30 AM Istanbul