Bu programda öğrenciler gıda kimyası, beslenme, gıda prosesleri, genel mikrobiyoloji gibi temel derslerden sonra tahıl teknolojisi, et teknolojisi, meyve ve sebze işleme teknolojisi, fermantasyon teknolojisi, gıda mikrobiyolojisi alanlarında uygulamalı olarak yetiştirilmektedir. “Tekniker” unvanı ile mezun olan öğrenciler gıda üretim işletmeleri, belediyeler, tarım müdürlükleri, yemek fabrikaları ve laboratuvarlarda çalışmakta ve ara teknik eleman ihtiyacını karşılamaktadırlar.

Gıda Teknolojisi Programı Ders Kataloğu ve Ders İçerikleri

Akademik Personel

Öğr.Gör. Dr. Dilara ŞEN

Öğr.Gör. Ayşen BABACAN

Öğr.Gör. Zeynep Görkem CERİT

Öğr. Gör. Şeyma SÜNBÜL